​Bikefitting

Vi tager udgangspunkt i dig, og får cyklen tilpasset så du kommer til at sidde mest optimalt, og undgår unødige belastninger af muskler og led, som med tiden kan føre til fx afklemning af nerver, ondt over lænden eller ondt i knæ eller hofter.

​Vi mener ikke computere og tabeller kan tage højde for muskulære og anatomiske skævheder i kroppen. Derfor bruger vi ikke sådanne til at regne os frem til din siddestilling på cyklen, vi bruger vores faglige viden, vores øjne og hænder.

Vi starter med at undersøge dine fødder. Foden er kroppens fundament og dens stilling har stor betydning for den øvrige del af kroppen fx dit bækken. Hvis dit bækken er lidt skævt kan det rettes op via dine fødder. Ved et skævt bækken eller benlængde forskel træder man ikke lige meget med begge ben. Dette retter vi op via bl.a. wedges, skoindlæg og afstandskiler for korrektion af benlængde. Herefter vil man træde lige meget med begge ben og derved træde flere watt ud i pedalerne. Derefter undersøges eventuelle skævheder i ryg og den øvrige krop.​​

Efter undersøgelsen retter vi dine klamper til, foretager et bodyscan på vores maskine, som måler højde, ben og armlængde. Det danner udgangspunktet for startpositionen på Guru fit cyklen.

​Mens du cykler retter vi bl.a. sadelhøjde, sadel setback, længde og højde på styret. Vi tjekker at dine knæ sporer lige - så du ikke har unødige belastninger i fødder, knæ og hofte.

Når vi har fundet din optimale position på Guru fit cyklen, overfører vi målene til din cykel, de sidste detaljer omkring styr og greb finpudses.

Efter bikefittet modtager du en mail med opmålingen af din cykel, samt en beskrivelse af de anbefalinger vi har til dig. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Bikefitting.dk ApS

CVR: 35853197

adresseinformation

Stationsvej 8

7300 Jelling

kontaktinformation

Telefon: 30 69 82 75